Twitters merkeelementer

TWITTER-LOGOEN / ALLE SNAKKER OM FUGLEN

Twitter-merkene omfatter blant annet Twitter-navnet, Twitter-logoen, termen “Tweet” og eventuelle ord, uttrykk, bilder eller andre betegnelser som identifiserer kilden eller opphavet til Twitters produkter.

Nedlasting av logofiler

Når du bruker logoen vår sammen med andre grafiske elementer, skal det være litt luft rundt logoen. Minimumsstørrelsen på logoen er 16 piksler, og tomrommet rundt logoen må være minst 150 % så stort som selve logoen.

RETNINGSLINJER FOR BRUK / DET ER EN FUGL, IKKE ET FLY

Twitter-merkene representerer kjerneverdiene i merkevaren vår, fra betydningsfulle relasjoner i sanntid til enkle, forsterkede uttrykk. Ikke bruk merkene på en måte som antyder at virksomheten din er sponset eller godkjent av Twitter, eller slik at Twitter-merkevaren kan forveksles med en annen merkevare. Den offisielle Twitter-logoen skal alltid brukes for å representere Twitter. Det er ikke tillatt å endre logoen.

Ikke gjør følgende:

  • Bruk snakkebobler eller ord rundt logoen
  • Roter eller endre retningen på logoen
  • Animer logoen
  • Plasser andre fugler eller skapninger rundt logoen
  • Endre fargen på logoen 
  •  Gi logoen menneskelige egenskaper
  • Legg til spesialeffekter i logoen
  • Bruk eldre versjoner av logoen, tidligere logoer eller andre merker som kan forveksles med merkevaren vår

DE OFFISIELLE TWITTER-FARGENE / BLÅ SOM HIMMELEN

 
TYPOGRAFI / ORDENES KRAFT

Ord er ikke bare ord. Mye formidles gjennom formen på ordene. Nettopp derfor bruker vi hovedsakelig skriftfamilien Gotham, som er både elegant og innbydende.

Gotham Narrow, med fet skrift i kursiv

BRUK AV LOGOEN / STRENGE KRAV

 

Vi ønsker å opprettholde den høye standarden til Twitter-merkevaren. Av den grunn er det viktig at mellomrommene mellom logoen og hashtaggene, brukernavnene eller teksten er nøyaktige. Ved å bruke Twitter-merkene samtykker du i å følge vilkårene våre for bruk samt Twitters regler og retningslinjer.

 
TWEET-ANATOMIEN / HODE, SKULDER, TWEET OG TÅ

Tweetene er et av de mest synlige merkeelementene våre, og derfor er det viktig at de blir presentert på riktig måte. En enkel tweet består av et @brukernavn, tweet-tekst og en tidsangivelse. Du finner mer informasjon om hvordan tweets kan vises i forskjellige kontekster ved å se visningskravene våre.

 
TWITTER-ORDLISTEN / KUNNSKAP ER MAKT

Vi bruker ofte spesifikk terminologi for å snakke om produktet vårt og Twitter-opplevelsen. Her er en oversikt over den viktigste Twitter-terminologien.

Direktemeldinger

Direktemeldinger er private meldinger på 140 tegn eller mindre som sendes privat mellom avsenderen og mottakeren. Tweets som sendes per SMS, forvandles til meldinger når de starter med “d brukernavn”, for å angi hvem meldingen er til.

Hashtagg

En hashtagg (#-symbolet) brukes for å merke søkeordene eller emnene i en tweet. Tweets med den samme hashtaggen blir samlet, slik at det er enkelt å finne dem ved emnesøk. Tweetene kan åpnes ved å klikke på den hyperkoblede teksten.

@brukernavn

@-tegnet brukes for å annonsere brukernavn i tweets. Når @-tegnet står foran et brukernavn, forvandles brukernavnet til en link til en Twitter-profil.

Trender

En trend er et emne, som ved hjelp av algoritmer, blir regnet ut til å være et av de mest populære emnene på Twitter for øyeblikket.

Tweet

En Tweet er en melding på 140 tegn eller mindre som sendes via Twitter.

Retweet

En retweet er en tweet fra en tredjepart som blir gjenskapt på Twitter-tidslinjen til en annen bruker. Den opprinnelige henvisningen blir tatt med. Retweets blir ofte brukt for å dele nyheter eller nyttig informasjon på Twitter.

Verifisering

Et verifisert merke blir plassert ved siden av Twitter-@brukernavnet til en bruker for å vise at en legitim kilde står bak tweetene fra kontoen. Dette brukes av og til i Twitter-kontoer der det kan oppstå forvirring rundt identiteten til forfatteren.

Twitter Ads

Twitter Ads-plattformen består av produktene Promoterte tweets, Promoterte trender og Promoterte kontoer. Ved hjelp av disse produktene er det mulig for bedrifter å betale for å promotere innhold av høy kvalitet for brukerne på Twitter-plattformen.

 
OFFISIELLE RESSURSER / OMTENKSOM DELING

Uansett hvor de blir vist, skal de offisielle Twitter-ressursene alltid fungere på samme måte som de gjør i appene våre.

Følg-knappen

Gjør det enkelt for brukerne å følge en Twitter-konto fra en hvilken som helst nettside.

Twitter-kort

Bruk et kort for å vise bilder, videoer, medier og URL-forhåndsvisninger på en estetisk og rask måte.

Tweet-knappene

Sørg for at folk kan dele nettstedet ditt eller nettsiden din ved å tweete innholdet ditt til følgerne sine.

Innebygde tweets

Bygg inn en hvilken som helst tweet, og legg til rette slik at leserne kan svare på, retweete eller like tweeten uten å forlate siden din.

 TWITTER-RESSURSER / HJELP OSS Å HJELPE DEG

Ved å bruke Twitter-merkene samtykker du i å følge denne policyen, vilkårene våre for bruk samt Twitters regler og retningslinjer.

Twitter Inc. forbeholder seg retten til etter eget skjønn å oppheve eller endre tillatelsene i denne policyen når som helst. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan Twitter-navnet og -varemerkene kan brukes, kan du sende en e-post til trademarks@twitter.com.