Twitters ledelse

 
LEDELSE / LEDERTEAM OG STYRE

Jack Dorsey
ADM. DIR.

Anthony Noto
Daglig leder og økonomisjef

Vijaya Gadde
Juridisk rådgiver

Leslie Berland
Markedsdirektør

Robert Kaiden
Finansdirektør

LEDELSE / BIOGRAFIER

 

__________________

JACK DORSEY
Administrerende direktør
@jack

Jack er adm.dir. i @Twitter, adm.dir. og styreleder i Square, og medgrunnlegger av begge selskapene. Han sitter også i styret i The Walt Disney Company.

__________________

ANTHONY NOTO
Daglig leder og økonomisjef
@anthonynoto

Adam er daglig leder i Twitter. Han har ansvar for forretningsdrift, og arbeider med Twitters verdensomspennende inntjeningsmuligheter, inkludert globale annonsesalg, globale samarbeid, bedriftsutvikling, publisert innhold, data, inntekter og MPub.

Anthony fortsetter som økonomidirektør hos Twitter, Inc. – en stilling han har hatt siden 2014 – mens selskapet leter etter en ny CFO. Han har ansvar for selskapets økonomiske drift i tillegg til bedriftsutvikling og strategi. Før han kom til Twitter, var han administrerende direktør for Technology, Media and Telecom Investment Banking Group hos Goldman, Sachs & Co. fra 2010 til 2014.

Fra 2008 til 2010 var Anthony økonomidirektør for det amerikanske fotballforbundet. Han ledet NFL gjennom den økonomiske krisen, og var involvert i flere av avtalene som gjorde NFL til en stor aktør på mediesiden. Fra 1999 til 2007 hadde han en rekke roller hos Goldman Sachs, deriblant som forskningsanalytiker for Internett og medier og leder for forskningsteamet for kommunikasjon, media og underholdning.

Anthony har bachelorgrad i maskinteknikk fra United States Military Academy og universitetsgrad i bedriftsledelse fra Wharton School of the University of Pennsylvania.

__________________

VIJAYA GADDE
Juridisk rådgiver
@vijaya

Vijaya Gadde (VIJ-ee-yah GAD-ee) er juridisk rådgiver hos Twitter. Hun arbeidet tidligere som juridisk direktør hos Twitter der hun ledet de juridiske teamene i selskapet og internasjonalt. Før hun kom til Twitter i 2011 var Vijaya sjefsdirektør i juridisk avdeling hos Juniper Networks. I bortimot ti år var hun partner hos Wilson Sonsini Goodrich & Rosati. Mens Vijaya var ansatt hos WSGR fungerte hun som rådgiver for proxy-arbeidsgruppen og -utvalget for bedriftsledelse på New York-børsen.

Hun har Doctor of Laws-grad (doktorgrad i jus) fra New York University School of Law og bachelorgrad i arbeidsmarkedsrelasjoner fra Cornell University.

__________________

LESLIE BERLAND
Markedsdirektør
@leslieberland

Leslie er markedssjef med ansvar for Twitters markedsføring innen forbrukermarkeder, produkter og salg, samt kommunikasjon.

Før hun ble en del av selskapet i 2016, var hun visepresident for global annonsering, markedsføring og digitalt samarbeid i American Express. Der begynte hun i 2005, og ble leder for et globalt team med ansvar for å utvikle etterspørsel i markedet og øke omsetningen gjennom ulike produkter, markedsføringskampanjer og kundeopplevelser. Som en del av selskapets globale ledelsesteam hadde Leslie ansvar for annonsering, media, sponsing, innhold, merkevareidentitet og digitalt samarbeid. Tidligere i karrieren ledet Leslie PR- og nettkommunikasjonsstrategier for globale varemerker som agent. Hun har en bachelorgrad fra College of Communications ved Boston University.

__________________

ROBERT KAIDEN
Sjefsrevisor
@Robert_Kaiden

Som administrerende direktør har Robert direkte ansvar for controller-funksjonen, den internasjonale controller-funksjonen og bedriftsskatt. Før han startet hos Twitter, jobbet Robert mer enn 25 år som partner hos Deloitte & Touche LLP, i de senere årene som hovedrevisor for flere kjente internasjonale teknologiske selskaper og tjenestebedrifter. Mens han jobbet hos Deloitte, utviklet han en sterk internasjonal bakgrunn, bygget opp og ledet store kryssfunksjonelle teams, hjalp til med komplekse transaksjoner på kapitalmarkedet og ledet mange nasjonale revisjonstiltak. Han jobbet også som stabssjef for adm. dir. hos Deloitte & Touche LLP.

Robert har en M.B.A. fra The Wharton School, en MS i bokføring fra University of Hartford, og en B.A. fra Hamilton College.STYRET

Omid Kordestani
Styreleder
@omidkordestani

Jack Dorsey
Adm.dir. i Twitter;
Adm.dir., Square
@jack

Peter Fenton
General Partner, Benchmark Capital
@peterfenton

Hugh Johnston
Nestleder og økonomidirektør i PepsiCo, Inc.
@hughjohnston

Martha Lane Fox
Grunnlegger og styreleder, doteveryone.org.uk; Styreleder, MakieLab; Uavhengig representant
i Overhuset (House of Lords)
@Marthalanefox

Debra L. Lee
Styreleder og adm.dir i BET Networks
@IamDebraLee

David Rosenblatt
Adm. dir., 1stdibs.com, Inc.
@rosenblattdavid

Marjorie Scardino
Styreleder, MacArthur Foundation
@marjscar

Bret Taylor
Adm.dir. og medgrunnlegger av Quip
@btaylor

Evan Williams
Adm.dir., Medium; Adm.dir., Obvious Corp.
@ev